NAŠI RECEPTI
Ako vas smara da puno pišete, onda nam bar ukažite na neke fine male tajne kod klasičnih recepata.
Sve je dozvoljeno, a da ne zaboravite, napominjem da možete pisati o specijalnim kafama, koktelima, kolačima, sendvičima...
Nemoj ste sebični....
Sve je dozvoljeno, a da ne zaboravite, napominjem da možete pisati o specijalnim kafama, koktelima, kolačima, sendvičima...
Nemoj ste sebični....
7 Comments:
kad mi je dosadno nekad ovako kuham kavu
kada mi voda proključa sipam je u šolje
dzezvu onda vratim na grejno telo-GT da se osuši
sipam 2n kašičica kafe (da budu skroz velike)
tako punu dzezvu vratim na GT da se malo proprži (par sekundi), a nekad i ne
sipam vodu i pustim da se digne, naravno malo promešam
nikad ne sipam šećer
ta na na naaaaaaaaaaaaaa
Kada kuvas kafu, voda ne treba da provri.
Sa bar deset strana sam dobio pohvale za moje palacinke. Sve stavljam odokativno, nemoguce je reprodukovati adekvatnu recepturu pismenim putem. Dodjite, dobrodosli ste svi. Pitajte Vekija gde zivim.
Kada przis jaja, tri komada je dovoljno. Da bi ih ucinio pikantnim, dodaj bibera i aleve paprike. Poprilicno bibera i aleve paprike. Mogu se peci i sa lukom i pecurkama. Tada su slatkasta, ko voli moze dodati soja sos. Takodje, sa kackavaljem su neprevazidjena.
Przenice, potrebno je dodati sasvim malo mleka u jaja, hleb tanko iseci, ne potapati ga u jaja, prziti u dosta ulja, da ne fali, i rotirati przenice za sto osamdeset stepeni sa iste strane. Kontrolisati vatru.
NKJZPassword
u nes kafu staviti vanilin secer umesto obicnog. loodilo.
Neko reče palačinke. ogladneo sam u sekundi.
Evo recept ali ne za testo nego za namaz, preliv ili kakogod...
Jedna kašičica šećera (ne u prahu, nego običnog kristal šećera kao za kafu :) ravnomerno se rasporedi po celoj površini jedne palačinke. Zatim se uzme 1 običan limun žute boje i skroz iscedi u neku činiju. Na palačinku se doda jedna kašičica sveže ceđenog limunovog soka (preko šećera).
Palačinka se tada zamota bilo kojom metodom, posle čega je spremna za konzumiranje.
Najlepši ukus se dobije ako palačinka nije prevelika i može cela da se pojede iz jednog zalogaja :)
stavite malo cokolade za kuvanje u pasulj pri kuvanju.
probajte espreso sa mlekom i puno cimeta
sjajno je meso u sosu od sljiva.ne znam kako se pravi.
a dobra je i kombinacija ananas, kari i neko meso...
ovo je za one koji vole malo egzoticnije kombinacije...
a kazu da je super i jesti gorgonzolu uz kafu, dal nes , dal tursku svejedno je
nina
PROBAJTE DA NEJEDETE DVA DANA I SVAKI OBROK CE VAM BITI SPECIJALITET
Post a Comment
<< Home